Hírek

AZ INGATLANVÁSÁRLÁS 5 ARANYSZABÁLYA - avagy mit NE TEGYEN

bővebben

DÓZSA GYÖRGY ÚTI BALESET - ELSŐBBSÉGADÁS VS. GYORSHAJTÁS

bővebben

A Csíki sör betiltásáról

Pár óra alatt bejárta a sajtót az a hír, miszerint a román bíróságok a Heineken keresete folytán betiltották az igazi Csíki sör gyártását, és kötelezték a tulajdonost, hogy vonjon vissza a forgalomból és semmisítsen meg minden jogsértő terméket.

bővebben

Új ÉV - Új ÉLET - Új MUNKA?

Sokan az év elején váltanak munkát vagy szabad akaratukból, vagy azért, mert a munkáltató nem tart igényt munkájukra, így felmondással él.A felmondással kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy nagyon sok tévhit van. Lássunk hát néhányat!

bővebben

Hasznos weboldalak

Ismerjék meg az olvasók azokat a hasznos, ingyenes jogi weboldalakat, amiket mi is minden nap használunk a jogi munka során!

bővebben

Fontos adózási határidők - 2016.12.31.

Az év végén sok fontos adózási határidő jár le, amire figyelnünk kell

bővebben

Adventi naptár

Jogi kalendárium 2016

bővebben

Végkielégítés

Mit kell tudni a végkielégítés jogintézményéről?

bővebben

Gyermekgondozási díj (GYED)

Pár héttel ezelőtt a CSED (csecsemőgondozási díj) szabályait mutattam be, most jöjjön az időrendben következő ellátás, a GYED (gyermekgondozási díj)!

bővebben

Csecsemőgondozási díj - CSED

Egy gyermek érkezése mindig nagy öröm a családban, és sokan ebben a „rózsaszín ködös” időszakban nem néznek kellően utána annak, hogy milyen ellátásra jogosultak, így akár tekintélyes összeget veszni hagyhatnak. Ezért cikksorozatot indítok, melyben segítséget nyújtok a szülőknek a támogatásokkal kapcsolatban.

bővebben